Παρουσίαση του Ομίλου “Mouzenidis Travel” στην πόλη της Τιφλίδας

 Παρουσίαση του Ομίλου “Mouzenidis Travel” στην πόλη της Τιφλίδας

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Ομίλου “MouzenidisTravel” στην πόλη της Τιφλίδας

Ο Όμιλος “Mouzenidis Travel” ανοίγει νέα σελίδα στην ιστορία του!

Η παρουσίαση αποτελεί νέο ορόσημο στην εικοσαετή πορεία της εταιρείας και σηματοδοτεί την είσοδο του Ομίλου στην αγορά της περιοχής του Καυκάσου!

Στις 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα, η παρουσίαση του Ομίλου «Mouzenidis Travel», ο οποίος αποτελεί έναν από τους πλέον ισχυρότερους Tour Operators της Ευρώπης και της Ασίας για τον Ελληνικό προορισμό.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που διεξήχθη στο ξενοδοχείο «Radisson Blu Iveria» συμμετείχαν περισσότερα από 220 Τουριστικά Πρακτορεία της Τιφλίδας και άλλων μεγαλουπόλεων της Γεωργίας και του Αζερμπαϊτζάν. Την εκδήλωση τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους ο Πρώτος Σύμβουλος της Ελληνικής Πρεσβείας στην Τιφλίδα, κος Γεώργιος Ψιάχας, καθώς και ο Διευθυντής του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) Ρωσίας και χωρών Πρώην Σοβιετικής Ένωσης, κος Πολύκαρπος Ευσταθίου, καθώς και άλλα επίσημα πρόσωπα. 

 

Την επίσημη έναρξης της παρουσίασης σηματοδότησε ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου «Mouzenidis Travel Greece» κύριος Γιώργος Μασμανίδης, ενώ οι κύριοι Ψιάχας και Ευσταθίου απεύθυναν ομιλία καλωσορίσματος στους συμμετέχοντες.  Στην εκδήλωση συμμετείχε η Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας, κα Έλενα Κουντουρά.  Μέσω οπτικής τηλεδιάσκεψης από την Αθήνα, η Υπουργός απεύθυνε χαιρετισμό στους συμμετέχοντες και εξέφρασε τις ευχές της για την έναρξη των εργασιών. Η κα Κουντουρά, όπως και οι υπόλοιποι επίσημοι εκπρόσωποι της Ελλάδας, τόνισαν την ιδιαίτερη σημασία του εν λόγω γεγονότος για την διήμερη σχέση φιλίας και συνεργασίας των δύο χώρων, τις οποίες ενώνουν δεσμά κοινής θρησκείας, πολιτισμού και ιστορίας. Η κα Κουντουρά χαρακτήρισε την αγορά του Καυκάσου εξαιρετικά σημαντική για τον Ελληνικό τουρισμό και διαβεβαίωσε ότι η ελληνική πλευρά θα παρέχει την πλήρη στήριξή της σε όλες της ενέργειες του Ομίλου «Mouzenidis Travel» και της ιδιόκτητης Αεροπορικής Εταιρίας του Ομίλου, Ellinair, προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης και ενίσχυσης των παραπάνω σχέσεων. Δήλωσε επίσης, ότι σε πρώτη προτεραιότητα τίθεται η απλούστευση της διαδικασίας έκδοσης Βίζας στο Προξενείο της Τιφλίδας που θα γίνει περισσότερο απλή και φιλική για τους πολίτες της Γεωργίας.

Μία ακόμα σημαντική είδηση για την εξέλιξη του Ελληνογεωργιανού τουρισμού που ανακοινώθηκε στα πλαίσια της παρουσίασης,  είναι το άνοιγμα του πρώτου γραφείου Mouzenidis Travel στην Τιφλίδα, ενώ μέχρι το τέλος του Ιουνίου οι δύο χώρες θα συνδέονται με προγραμματισμένες απευθείας αεροπορικές πτήσεις. Η αεροπορική εταιρία ELLINAIR θα εκτελεί απευθείας πτήσεις με δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Τιφλίδα – Θεσσαλονίκη, και θα συνδέει την Γεωργιανή πρωτεύουσα με την συμπρωτεύουσα με εβδομαδιαίες πτήσεις, οι οποίες θα αναχωρούν κάθε Τρίτη.

Στα πλαίσια της παρουσίασης οι διοργανωτές σύστησαν το κοινό με τις τελευταίες καινοτομίες και εξελίξεις στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα Mouzenidis Travel και το πρωτοποριακό σύστημα online κρατήσεων. Επεξήγησαν λεπτομέρειες γύρω από το πρόγραμμα πτήσεων, τους όρους συνεργασίας με τον Όμιλο και παρουσίασαν εν συντομία τα κυριότερα θέρετρα που θα είναι στην διάθεση των Γεωργιανών πελατών για τις κρατήσεις τους στα ελληνικά ξενοδοχεία.

Για περισσότερο από τρεις ώρες το κοινό παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον τις επίσημες ομιλίες της παρουσίασης. Στην συνέχεια ακολούθησε η κλήρωση με έπαθλο 3ης δωρεάν διαμονές δύο ατόμων για μία εβδομάδα σε ξενοδοχεία κατηγορίας 5*, ο καθιερωμένος πλέον διαγωνισμός γνώσεων πάνω στην ελληνική ιστορία καθώς και η κλήρωση των αναμνηστικών σουβενίρ που δημιούργησαν έντονη αίσθηση στο κοινό.

Στο τελικό στάδιο της συνάντησης, οι συμμετέχοντες προσκλήθηκαν σε επίσημο γεύμα όπου είχαν την δυνατότητα σε κλίμα εορταστικό και οικείο να πραγματοποιήσουν επικοινωνία σε ανεπίσημο ύφος με τους εκπροσώπους του Ομίλου και τους επίσημους Έλληνες καλεσμένους, και να απευθύνουν πλήθος ερωτήσεων που τους αφορούν άμεσα.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιθυμία για επιπλέον πληροφόρηση καθώς και το ζεστό κλίμα κράτησαν τους συμμετέχοντες στον χώρο της εκδήλωσης για διάστημα αρκετών ωρών, παρατείνοντας έτσι την λήξη της.

Όπως σημείωσαν οι εκπρόσωποι των Τουριστικών Πρακτορείων καθώς και του ξενοδοχείου, ενός εκ των μεγαλυτέρων και πλέον πολυτελών της Γεωργίας στο οποίο συχνά διοργανώνονται ανάλογες εκδηλώσεις, είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται παρουσίαση αναλόγου μεγέθους στον τομέα του Τουρισμού.