Η εταιρία “MOUZENIDIS TRAVEL” ξεκινάει την λειτουργία Γραφείων στην Πολωνία!

Η εταιρία “MOUZENIDIS TRAVEL” ξεκινάει την λειτουργία Γραφείων στην Πολωνία!

Η εταιρία “MOUZENIDISTRAVEL” ξεκινάει την λειτουργία Γραφείων στην Πολωνία

 Από την Ελλάδα στην Βαρσοβία: τα γραφεία του κορυφαίου TourOperator ξεκινάνε λειτουργία στην Πολωνική πρωτεύουσα.

 

Η εταιρία “Mouzenidis Travel”, ο μεγαλύτερος Ελληνικός Tour Operator ανοίγει νέα γραφεία στην Πολωνία. Αναγνωρίζοντας την σημαντική προοπτική της αγοράς της Κεντρικής Ευρώπης και έχοντας ως στόχο της ενίσχυση της θέσης της εταιρίας στην περιοχή, τίθεται σε λειτουργία το νέο γραφείο της Βαρσοβίας.

 Η έναρξη λειτουργιών σε μία από της μεγαλύτερες χώρες της Ευρώπης, αποτελεί για την εταιρία σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της διεθνούς ανάπτυξης, αλλά και για τα Τουριστικά Γραφεία της Πολωνίας είναι μία σημαντική ευκαιρία συνεργασίας με τους πλέον ειδικούς στον προορισμό «Ελλάδα».

Το Υποκατάστημα της εταιρίας καλεί σε συνεργασία τους επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς  και προσφέρει στα Τουριστικά Πρακτορεία άμεσες προτάσεις συνεργασίας για  διακοπές στην Ελλάδα, πληροφορίες σχετικά με τα τουριστικά προϊόντα του ομίλου “Mouzenidis Travel” και τους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, διοργανώνει συμμετοχή σε σεμινάρια, επαγγελματικές συναντήσεις, και προτείνει καινοτόμες μορφές συνεργασίας που χαρακτηρίζουν πλέον την λειτουργία της εταιρία.

 Υπό την αιγίδα του ομίλου “Mouzenidis Travel” θα συνεχίσει την λειτουργία της η εταιρία Hellas Travel, που κατέχει σημαντική  θέση στην τουριστική αγορά της Πολωνίας, και είναι ευρέως γνωστή για την διοργάνωση ταξιδιών στην Ελλάδα. Οι Πολωνοί ταξιδιώτες, που είναι πλέον θερμοί οπαδοί των Ελληνικών διακοπών,  είναι πια σε θέση να ταξιδέψουν σε όλους τους Ελληνικούς προορισμούς με τον όμιλο “Mouzenidis Travel”.

 Το νέο Γραφείο του κορυφαίου Tour Operator με ισχυρό εταιρικό προφίλ, προσφέρει στους Πολωνούς τουρίστες και λάτρεις των ταξιδιών οργανωμένα προγράμματα διακοπών που σημειώνουν τεράστια επιτυχία σε αρκετές αγορές.

 Παροχή προγραμμάτων διακοπών, που έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς στον Ελληνικό προορισμό, διαμονή στα καλύτερα ξενοδοχεία και υπηρεσίες διεθνούς επιπέδου θα αποτελέσουν το πεδίο δράσης της “Mouzenidis Travel Warsaw”. Οι ταξιδιώτες θα ταξιδεύουν αεροπορικώς από την Βαρσοβία στην Θεσσαλονίκη, και στην συνέχεια θα ακολουθούν το πρόγραμμα της επιλογής τους.

  • Το πρώτο γραφείο της εταιρίας “Mouzenidis Travel” εγκαινιάστηκε στην Θεσσαλονίκη, το έτος 1995.
  • Κατά τα 20 έτη της επιτυχημένης πορείας, η εταιρία επέκτεινε σημαντικά την δράση της στην τουριστική αγορά – ο συνολικός αριθμός υποκαταστημάτων πλησιάζει τα 80 στην Ρωσία, στις χώρες της Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης, στην Κεντρική Ασία και τον Καύκασο και αυξάνεται συνεχώς.
  • Κατά το έτος 2015, ο όμιλος έχει παρουσία με υποκαταστήματα σε 13 χώρες.
  • Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας βρίσκονται στην Ελλάδα, στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 
  • Γραφεία της εταιρίας εξυπηρετούν τουρίστες στους σημαντικότερων προορισμών της Ελλάδας: Αθήνα, Καστοριά, Χαλκιδική, Πιερία, Πελοπόννησος, Κρήτη, Ρόδος, Θάσος, Ζάκυνθος, καθώς και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Καθημερινά η εταιρία “Mouzenidis Travel” υποδέχεται και εξυπηρετεί περισσότερα από 100 αεροσκάφη σε διάφορα αεροδρόμια της Ελλάδας. Το Καλοκαίρι του 2015 το πρόγραμμα διαδρομών περιλαμβάνει πτήσεις σε περισσότερες από 50 πόλεις σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται η εταιρία.