Sani Gourmet Festival 08-17 Μαΐου 2015

Sani Gourmet Festival 08-17 Μαΐου 2015

Από 8 έως 17 Μαΐου του 2015 το Sani Resort στη Χαλκιδική θα φιλοξενήσει το περίφημο γαστρονομικό φεστιβάλ Sani Gourmet Festival, το οποίο διεξάγεται στο ίδιο μέρος κάθε χρόνο από το 2006. Το Φεστιβάλ του 2015 για άλλη μια φορά δίνει τη δυνατότητα σε όλους να περάσουν από την Ανατολή στη Δύση, ακολουθώντας τον Μεγάλο «Δρόμου του Μεταξιού της Γαστρονομίας», με τη βοήθεια και υπό την επίβλεψη καταξιωμένων σεφ από όλο τον κόσμο όπως οι: Αλφρέντ Πρασάντ, Λορέντζο Κόγκο, Γιάου Τιμ Λάι, Χαμίντ Σαλιμιάν, Τάσος Μαντής, Χρύσανθος Καραμολέγκος, Κεμάλ Ντεμιρασάλ, Τεκούνα Γκατσετσιλάντζε, Ανάρ Γκασίμοβ.
Στον τομέα της γαστρονομίας το Sani Gourmet Festival είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις παγκοσμίως. Είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα και το μοναδικό διεθνές φεστιβάλ γαστρονομίας στην Ευρώπη που διοργανώνεται από ιδιωτικό θέρετρο. Όλα τα χρόνια της διεξαγωγής του Sani Gourmet Festival από το Sani Resort έχουν περάσει δημοσιογράφοι από την Ελλάδα, τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Αγγλία, την Κύπρο, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Αυστρία, τη Γαλλία και άλλες χώρες.
Για άλλη μια χρονιά ο επίσημος συνεργάτης των αποστολών της Ρωσίας και της Ουκρανίας στο Sani Gourmet Festival είναι η εταιρία Mouzenidis Travel, η οποία από την ίδρυσή της το 1995 καταλαμβάνει ηγετική θέση στην τουριστική αγορά με προορισμό την Ελλάδα. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Ελλάδα, με τα κεντρικά της γραφεία να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, ενώ το δίκτυο των αντιπροσωπειών της εταιρίας καλύπτει όλα τα θέρετρα και τις περιοχές της χώρας. Το διεθνές δίκτυο αντιπροσωπειών της εταιρίας επεκτείνεται συνεχώς και φτάνει σήμερα να είναι πάνω από 80 σε πολλές πόλεις της Ρωσίας, Ουκρανίας, Λευκορωσίας, Μολδαβίας, του Καζακστάν, της Λετονίας, Σερβίας, Ρουμανίας και Βουλγαρίας. Η εταιρεία παρέχει τουριστικές υπηρεσίες στους ταξιδιώτες από την αρχή του ταξιδιού μέχρι και την επιστροφή τους στην πατρίδα τους, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο στην παρακολούθηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών σε όλα τα στάδια του ταξιδιού και τη διατήρησή της σε υψηλό επίπεδο.
Η Mouzenidis Travel είναι μέλος του μεγάλου ελληνικού ομίλου εταιριών Mouzenidis Group, ο οποίος συμπεριλαμβάνει περισσότερες από 18 δραστηριότητες μεταξύ των οποίων το δίκτυο ξενοδοχείων Bomo Club, την διαδικτυακή πύλη Grekomania, την Greekfurs, το προσκυνηματικό κέντρο «Solun», την διοργάνωση επαγγελματικών ταξιδιών και συνεδρίων μέσω της MICE και Active MICE, τον ιατρικό τουρισμό Grekomed, και άλλες. Άλλες εταιρίες του Ομίλου είναι: η αεροπορική εταιρία Ellinair, η εταιρεία αεροπορικών μεταφορών CSR Air Service, η μεσιτική - κατασκευαστική Grekodom Development.