Thessaloniki Dance Festival

Thessaloniki Dance Festival

Το Σάββατο 7 Μαρτίου & Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 η πόλη της Θεσσαλονίκης φιλοξενεί ένα από τα πιο συναρπαστικά και ενδιαφέροντα γεγονότα στον κόσμο του χορού, το FESTIVAL ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ThessalonikiDanceFestival) στο Συνεδριακό Κέντρο  «Ι. Βελλίδης»,  στο Περίπτερο 12 της Δ.Ε.Θ.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνονται ταυτόχρονα τέσσερις (4) αυθεντικοί διαγωνισμοί χορού στα ακόλουθα είδη: Latin, Hip Hop, Salsa & Tango Argentino. Θα συμμετάσχουν 1.500 αθλητές χορού  από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο. Δύο (2) ημέρες, τέσσερα (4) τουρνουά και τρείς (3) βραδιές, καθώς και εργαστήρια και σεμινάρια που θα διεξαχθούν από γνωστούς χορογράφους παγκόσμιας κλίμακας.

Ο σκοπός και στόχος του FESTIVAL είναι να προωθήσει τα διαφορετικά είδη χορού, όχι μόνο ως άθλημα, αλλά και ως τέχνη. Καθώς και να ενώσει τους τέσσερις (4) διαφορετικούς και μοναδικούς στο είδος τους διεθνείς διαγωνισμούς χορού υπό την αιγίδα του FESTIVAL, καθιστώντας το γεγονός αυτό ως το μεγαλύτερο στο είδος του στην Ελλάδα.

            Το Festival TDF διοργανώνεται από τη σχολή  χορού All Star Dance με την συνεργασία των Tango Bar & Academy Of Dance,  και τελεί υπό την αιγίδα της  Ελληνικής  Χοροαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΕΧΟΕ) και της Παγκόσμιας  Ομοσπονδίας Αθλητικού Χορού  (WDSF).  

            Ο Όμιλος MOUZENIDIS αποτελεί έναν από τους χορηγούς του FESTIVAL.

 

www.tdf.gr

www.mouzenidis.gr