OTDYKH/LEISURE 2014 - 20η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού στη Μόσχα

OTDYKH/LEISURE 2014 - 20η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού στη Μόσχα

Σήμερα, 16 Σεπτεμβρίου του 2014, στη Μόσχα ξεκίνησε η 20η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού OTDYKH/ LEISURE, η οποία θα συνεχιστεί μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου.

Το Διεθνές Φόρουμ Τουρισμού 2014 πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο της Μόσχας «Crocus Expo» με την επίσημη υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, καθώς και του Ομοσπονδιακού Οργανισμού Τουρισμού, της Ρωσικής Ένωσης Τουριστικής Βιομηχανίας και του Συνδέσμου των Tour Operators της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τα λόγια του υπουργού πολιτισμού της Ρωσίας Vladimir Medynskiy, η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια πολύ σημαντική επιχειρησιακή και επικοινωνιακή πλατφόρμα για την ανταλλαγή επιτυχών εμπειριών και απόψεων, καθώς και για τη συζήτηση των επίκαιρων θεμάτων σχετικά με την ανάπτυξη του τουριστικού τομέα: «Είναι πολύ σημαντικό ότι στο επίκεντρο των συνεδριών που θα διεξαχθούν στα πλαίσια της παρούσας έκθεσης θα συζητηθούν τέτοια θέματα όπως η σύγχρονη τουριστική IT-ανάπτυξη, καθώς και τα θέματα του επιχειρησιακού και θεραπευτικού τουρισμού και τα ζητήματα εκπαίδευσης στον τομέα του τουρισμού».

Στην έκθεση συμμετέχουν περισσότεροι από 1.000 συμμετέχοντες από 100 χώρες, συμπεριλαμβάνοντας και την Ελλάδα, και ειδικότερα την εταιρεία Mouzenidis Travel - κορυφαίο ταξιδιωτικό πράκτορα του ελληνικού τουρισμού που δραστηριοποιείται στην τουριστική αγορά της Ρωσίας. Συνεπώς, την Ρωσία παρουσιάζουν πάνω από 23 περιφέρειες της χώρας, μαζί με την Δημοκρατία της Κριμαίας.

Ο συνολικός εκθεσιακός χώρος αποτελεί 22.000 τετραγωνικά μέτρα, ενώ στα πλαίσια της έκθεσης θα υλοποιηθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει πάνω από 150 εκδηλώσεις.

Σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων 3 της έκθεσης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της εταιρείας Mouzenidis Travel: «Ελλάδα - όλες οι πτυχές της φιλοξενίας», που ήταν αφιερωμένη στα προϊόντα τουρισμού Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014 -2015 και στα προγράμματα του ερχόμενου καλοκαιριού.

Κατά την παρουσίαση οι εκπρόσωποι της εταιρείας μίλησαν για τις τάσεις της καινούριας σεζόν, καθώς και για τις αποκλειστικές προσφορές της εταιρείας στον τομέα των shop tours. Εκτός από αυτό πραγματοποιήθηκε το εργαστήριο «Express Course fur excellence» και διανεμήθηκε δωρεάν πλούσιο ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό σχετικά με τα ποικίλα προγράμματα διαφόρων μορφών τουρισμού που προσφέρει η εταιρεία για οργανωμένες και ανέμελες διακοπές στην Ελλάδα, καθώς και για τους παραβρισκόμενους στην παρουσίαση έγινε κλήρωση - μια γούνα δώρο.