«Dance of Little Ducks»: Γκαλά συναυλία με τραγουδιστές και χορευτικά συγκροτήματα από τη Ρωσία και την Ελλάδα

«Dance of Little Ducks»: Γκαλά συναυλία με τραγουδιστές και χορευτικά συγκροτήματα από τη Ρωσία και την Ελλάδα

Από τις 2 Μαΐου 2014 στην Πιερία  φιλοξενείτε το Α΄ Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης «Dance of Little Ducks», το οποίο αποτελεί για την Ρωσία - στον τομέα τέχνης και πολιτισμού - ένα πρότζεκτ εθνικής σημασίας, που  έλαβε την επιχορήγηση του Πρόεδρου της Ρωσίας.

Στο  πρότζεκτ  συμμετέχουν εκπρόσωποι από τις 39 χώρες.

Την Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014 και ώρα 20:00, στα πλαίσια του Φεστιβάλ, στο Πολιτιστικό Κέντρο- κινηματογράφο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» της Θεσσαλονίκης (οδ. Εθνικής Αμύνης 1) - απέναντι από το Λευκό Πύργο - θα διεξαχθεί φανταστική πολιτιστική εκδήλωση (με ελεύθερη είσοδος): Γκαλά συναυλία με τραγουδιστές και χορευτικά συγκροτήματα από τη Ρωσία και την Ελλάδα:

-              Χορωδία της Σχολής Τέχνης «Diagilev» (Μόσχα, Ρωσία)

-              Θέατρο χορού «Youventa» (Νοβοσιμπίρσκ, Ρωσία)

-              Χορευτικό συγκρότημα «Ritmy planet» (περιοχή Διμητρόβσκιϊ της περιφέρειας Μόσχας, Ρωσία)

-              Τραγουδιστές από την Αυτόνομη Δημοκρατία Τσουβασία της Ρωσίας

-              Χορευτικό Συγκρότημα του Συλλόγου  Ποντίων Νεάπολης (Θεσσαλονίκη)

-              Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος «Πανθερμαϊκό και Νικόπολης Χαμόγελο» (Θεσσαλονίκη)

-              Αλέξανδρος και Δημήτρης Κιουρντζιάδη (Θεσσαλονίκη).

Την πολιτιστική βραδιά συνδιοργανώνουν: το Τμήμα Active Mice του Ομίλου Mouzenidis, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Yuri Entin» και η εταιρία ΑΡΤ’ΟΚ της Ρωσίας, καθώς και το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης Α.Ε. - σε συνεργασία με το Α΄ Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης «Dance of Little Ducks».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη, όπως και του τουριστικού πρακτορείου Mouzenidis Travel.

Το φεστιβάλ θα συνεχιστεί έως τις 12 Μαΐου 2014, με τη διαμονή των συμμετεχόντων  στο ξενοδοχείο «Grand Platon hotel» της Πιερίας, συνεργαζόμενο με την εταιρεία Mouzenidis Travel.