Στα πλαίσια ΙV Διεθνής συνάντησης καλλιτεχνικής νεολαίας «Paradise Holiday» στην πλατεία Λευκού Πύργου πραγματοποιήθηκε φαντασμαγορική συναυλία

Στα πλαίσια ΙV Διεθνής συνάντησης καλλιτεχνικής νεολαίας «Paradise Holiday» στην πλατεία Λευκού Πύργου πραγματοποιήθηκε φαντασμαγορική συναυλία

Στις 27 Απριλίου του 2014, στα πλαίσια ΙV Διεθνής συνάντησης καλλιτεχνικής νεολαίας «Paradise Holiday», η οποία έλαβε μέρος στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Carras Grand Resort της Σιθωνίας Χαλκιδικής (μέχρι 30 Απριλίου), στην πλατεία Λευκόυ Πύργου της Θεσσαλονίκης  πραγματοποιήθηκε φαντασμαγορική συναυλία.

Αμέσως μετά την έναρξη της εκδήλωσης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, καθώς και  ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης  Άνθιμος χαιρέτησαν την ταλαντούχα νεολαία και, επίσης, το κοινό που παραβρέθηκε στη συναυλία, εκφράζοντας βαθιά ευγνωμοσύνη στον Πρόεδρο του Ομίλου  Mouzenidis - Μπορίς Μουζενίδη - για την διοργάνωση μιας τέτοιας εκδήλωσης, τόσο σημαντικής για την πόλη.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε σε τρείς γλώσσες - ελληνική, ρωσική και αγγλική. Οι παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν: ο ηθοποιός  θεάτρου - Γεώργιος Δημητριάδης, ο νικητής της  διοργάνωσης «Voice Junior» Νικήτα  Κιοσσέ και η παρουσιάστρια της «Junior Eurovision» στην Ουκρανία Λίζα Αρφούς.

Ανάμεσα στα παιδία που έλαβαν συμμέτοχη στην φαντασμαγορική συναυλία ήταν και οι νέοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα - όπως

-          η Ιζόλντα Πιπερίδου  - νικήτρια των διεθνών Φεστιβάλ και διαγωνισμών «Χρώμα Ροδίου», «Ασημένιο Δελφίνι» και «Περιστέρια της Ειρήνης»,

-          ο Νίκος Γιαννακίδης - κάτοχος του Grand Prix  του διεθνούς διαγωνισμού «Χρώμα Ροδίου»,

-          οι μαθήτριες  του Μουσικού Κέντρου Παραγωγής «Πανθερμαϊκό Χαμόγελο»,

-          το μουσικό συγκρότημα «Shining Stars»,

-          η Άννα Καραπέτοβα  - συμμετέχων του εθνικού διαγωνισμού «Ελλάδα έχεις ταλέντο», καθώς και του προκριματικού γύρου της Junior Eurovision στην Ελλάδα και του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού «Color fest»,

-          ο Alex Q  - χαρισματικός βιολιστής Αλέξανδρος Κιουρντζιάδης, με την συνοδεία του χοροθεάτρου ««Πιρουέτα Dance».

Οι καλλιτεχνικές ομάδες από την Ουκρανία και την Ρωσία - με τους Μάρτα Ρακ, Crystal,  Αντρέι Μποϊκο, Γκάλια Ντουμπόκ, Ντάσα Τβερντοχλέμπ και τον Αρσέν Σαβλιούκ, που κέρδισαν το ελληνικό κοινό με το ταλέντο τους και τις δεξιότητές τους στην συναυλία Paradise Holiday, όπως και η Ανφίσα Βιστινγκάουζεν  - φιναλίστ του τηλεοπτικού διαγωνισμού «Μusic Academy Eurovision» και ηθοποιός, η οποία  έπαιξε στο «Μετρό», προκάλεσαν μια ευχάριστη έκπληξη.

Οι επίσημοι καλεσμένοι του φεστιβάλ - Ουκρανός σόουμαν   Ντμίτρι Κολιάντενκο, διάσημος τραγουδιστής Βλάντ Σοκολόβσκι, το συγκρότημα «Ζακλέπκι» και το φημισμένο Ουκρανικό boys band «Emotion» ξεσήκωσαν το κοινό, κατακτώντας τις καρδίες των θεατών της συμπρωτεύουσας, αφού κατέβηκαν από την σκηνή με όλους τους μικρούς διαγωνιζομένους της συναυλίας, παρακινώντας τους θεατές στο χορό.

Το εορταστικό σόου μεταδόθηκε από τα Ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια - σε απευθείας μετάδοση.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Όμιλος Mouzenidis  για τρίτη φορά υποδέχεται στην Ελλάδα το φεστιβάλ  «Paradise Holiday», το  οποίο έχει κερδίσει υψηλό κύρος ανάμεσα στους διάφορους διαγωνισμούς ταλαντούχων νέων, έχοντας καθιερωθεί ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και σπουδαία γεγονότα στο μουσικό και καλλιτεχνικό χώρο της Ευρώπης.

Το φετινό φεστιβάλ συγκέντρωσε πάνω από 500 διαγωνιζόμενους από δέκα χώρες του κόσμου: Ρωσία. Ουκρανία, Λευκορωσία, Καζαχστάν, Γεωργία, Ρουμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Νορβηγία, και Φινλανδία. 

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ: Active MICE - τμήμα επιχειρηματικών και εταιρικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα της εταιρείας Mouzenidis Travel και  το Ουκρανικό Μουσικό Κέντρο παραγωγής «Paradiz».

Το φεστιβάλ διεξάγετε σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης - στα πλαίσια του προγράμματος «Θεσσαλονίκη, πρωτεύουσα της Νεολαίας της Ευρώπης 2014».