KFFW - 2014: Kastoria Furs Fashion Week

KFFW - 2014: Kastoria Furs Fashion Week

Από τις 22 έως 27 Σεπτεμβρίου 2014 στην Καστοριά για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί Εβδομάδα Γούνας - Kastoria Furs Fashion Week, η οποία οργανώνεται από το Mouzenidis Travel, μια από τις κορυφαίες τουριστικές εταιρίες της Ελλάδας που δραστηριοποιείται, κυρίως, στην Ρώσικη αγορά.

Ο τόπος για αυτή την εξαιρετική εκδήλωση δεν επιλέχθηκε τυχαία, διότι η Καστοριά ανέκαθεν αποτελούσε και αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ευρωπαϊκά κέντρα παραγωγής έτοιμων γούνινων ενδυμάτων και γουνοποιίας, γενικά.

Στην Εβδομάδα Γούνας θα λάβουν συμμετοχή εκπρόσωποι της ρωσικής showbiz, νέοι σχεδιαστές από την Ρωσία, Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Χωρών και από την Ελλάδα, καθώς και οι δημοσιογράφοι Ελληνικών και Ρωσικών ΜΜΕ.

O καλύτερος σχεδιαστής θα έχει την ευκαιρία να εκδώσει την κολεξιόν του σε ένα από τα κορυφαία Καστοριανά εργοστάσια γούνας.

Εκτός από το διαγωνισμό σχεδιαστών της νέας γενιάς, στα πλαίσια της Διεθνούς Εβδομάδας Γούνας στην Καστοριά  (KFFW-2014) θα διεξαχθεί μια σειρά επιδείξεων γούνας και εκδηλώσεων, όπως

• επιδείξεις μόδας των νέων κολεξιόν για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2014-2015
• συνέδρια, διαδραστικά εργαστήρια και φόρουμ
• δημιουργικές συναντήσεις με τους διάσημους σχεδιαστές μόδας και εξπέρ στον τομέα της παραγωγής γούνας
• μουσικές παραστάσεις δημοφιλών τραγουδιστών και καλλιτεχνών από την Ρωσία, με πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα.

Οι οργανωτές της KFFW πιστεύουν ότι αυτή η εκδήλωση θα γίνει μια από τις αγαπημένες παραδόσεις της πόλης, η οποία θα διεξάγεται στην Καστοριά σε ετήσια βάση, με προοπτική να αναγνωριστεί ως  μεγάλη διεθνή  επίδειξη γούνας και κορυφαίος διαγωνισμός Design.