Ολυμπιακοί Αγώνες: η γέννηση των μύθων

Ολυμπιακοί Αγώνες: η γέννηση των μύθων

Αγαπητοί φίλοι, πολυαναμενόμενο γεγονός συνέβη – οι 22-οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν! Μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου θα είμαστε σε θέση να παρακολουθούμε και να θαυμάζουμε το μεγαλείο του αθλητισμού και τη δύναμη του πνεύματος των ολυμπιονικών, έτσι ακριβώς αποκαλούνταν  οι ήρωες των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αρχαία Ελλάδα.

Η χώρα στην οποία πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι στην ιστορία Ολυμπιακοί Αγώνες, χάρισε στον πλανήτη μας μια καταπληκτική παράδοση, η οποία, περνώντας μέσα από τους αιώνες και χώρες, συνεχίζεται σήμερα στο Σότσι. Η ρωσική αυτή πόλη είναι συνηθισμένη να χαρίζει στους επισκέπτες της τον ήλιο – ακριβώς όπως και η  γενναιόδωρη Ελλάδα - αλλά φέτος θα αναδείξει και καινούργιους  θρυλικούς αθλητές.

Η εταιρεία "Mouzenidis Travel" εύχεται στους ολυμπιακούς αθλητικές καλή επιτυχία στις επιδόσεις τους, νέα ρεκόρ και αξιόλογες  νίκες!!!!! Πιστεύουμε ακράδαντα στους ήρωες-αθλητές, γνωρίζουμε καλά από πού ξεκίνησε και αντλεί  την δύναμη της  η Ολυμπιακή Φλόγα, και είμαστε βέβαιοι ότι η χιλιόχρονη παράδοση της Αρχαίας Ολυμπίας θα φέρει πολλές αξιόλογες νίκες στους  Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014!