53η Πρωτοχρονιάτικη Έκθεση

53η Πρωτοχρονιάτικη Έκθεση

Παραδοσιακά η 53η Πρωτοχρονιάτικη Έκθεση πραγματοποιείται από 14 – 31 Δεκεμβρίου στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Βελιγραδίου. Η Πρωτοχρονιάτικη Έκθεση προαναγγέλλει το τέλος του παλιού και την αρχή του νέου έτους δημιουργώντας παράλληλα και τη κατάλληλη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Περίπου 380 εκθέτες από τη Σερβία αλλά και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν πολλά διαφορετικά είδη καταναλωτικών αγαθών, που θα είναι σε θέση να αγοράσουν όλοι οι επισκέπτες σε πολύ χαμηλότερες τιμές.

Επιπροσθέτως ένα σύγχρονο πάρκο διασκέδασης καταλαμβάνει παραδοσιακά κεντρική θέση στη Hall 1 όπου και πραγματοποιείται η έκθεση. Περίπου 40 σύγχρονες εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας, προορίζονται όχι μόνο για παιδιά και νέους, αλλά και για ενήλικες που θα θελήσουν μια μικρή δόση αδρεναλίνης.

Μέρος των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων έχει σχεδιαστεί για εστιατόρια και καφετέριες. Οι εξωτερικοί χώροι στεγάζουν πάγκους με παραδοσιακά γιορτινά προϊόντα ζαχαροπλαστικής, ζαχαρωμένα φρούτα, λουκουμάδες, διακοσμητικά για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, πολύχρωμα μπαλόνια ηλίου κ.α.

Όπως σε οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα έτσι και το Βελιγράδι διατηρεί κάποια μοναδικά στοιχεία για αυτή την εκδήλωση με παραδοσιακά events και happenings τα οποία και σας προσκαλεί να εξερευνήσετε.