Διεθνής έκθεση ηλεκτρονικών ειδών CE&HA

Διεθνής έκθεση ηλεκτρονικών ειδών CE&HA

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι η διεθνής έκθεση ηλεκτρονικών ειδών CE&HA. Σε δυο από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά περίπτερα συνολικής επιφάνειας παραπάνω από 4.700 τετραγωνικών μέτρων και ύστερα από την επιτυχία των δυο προηγούμενων ετών η φετινή διοργάνωση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.
Το προφίλ της έκθεσης διαμορφώνεται στις παρακάτω βασικές κατηγορίες:

  • Προσωπικοί υπολογιστές και περιφερειακά(Software&Hardware).
  • Entertainment & Lifestyle electronics (ΤV, DVD, Blueray, audio systems).
  • Digital imaging (Ψηφιακές κάμερες/φωτογραφικές μηχανές).
  • Κινητά τηλέφωνα και τηλεπικοινωνίες.
  • Games (Internet, PC, X-Box, Nintendo Wii κ.α.).
  • Οικιακές συσκευές.

Η φετινή CE&HA ανοίγει της πύλες τις στις 26 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 29 του ίδιου μήνα. Οι εκθέτες αναμένεται να ξεπεράσουν τους 120 συνολικά, ανάμεσα στους οποίους περίοπτη θέση θα καταλαμβάνουν και παγκόσμιοι κολοσσοί στις προαναφερθέντες κατηγορίες εκθεμάτων. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις παρακάτω: Apple, Asus, Blueberry, Dell, Lenovo, Samsung, Toshiba, Epson, Hewlett Packard, Transcend, Canon, Fuji, Nikon, Olympus, Panasonic, Sony, Thomson, Pioneer, Philips, LG, HTC, Motorola, AEG, Bosch, Braun, Candy, Hyundai, Gorenje, Kenwood, Miele, Whirpool, Zanussi κ.α. Η ανταπόκριση του κόσμου αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο καθώς το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της έκθεσης είναι οι ευκαιρίες αγορών που προκύπτουν από τις μοναδικές προσφορές που γίνονται σε όλα νέα προϊόντα από τους εκθέτες.   
Όλα αυτά τα στοιχεία τείνουν να κατατάξουν την διεθνή έκθεση CE&HA ως ένα από σπουδαιότερα γεγονότα του είδους του στην νοτιοανατολική Ευρώπη.