9th CONBAK EXPO BALKAN 2013

9th CONBAK EXPO BALKAN 2013

Στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Βελιγραδίου, διοργανώνεται  για ένατη συνεχόμενη χρονιά και η διεθνής έκθεση μηχανημάτων, εξοπλισμού, συστατικών, προσθέτων και μπαχαρικών για τους κλάδους της ζαχαροπλαστικής, της αρτοποιίας και του catering(CONBAK EXPO BALKAN 2013). Σε ένα χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο για τις ανάγκες της έκθεσης θα δώσουν γύρω στους 200 εκθέτες από 18 διαφορετικές χώρες.

Το προφίλ των εκθεμάτων που θα παρουσιαστούν περιλαμβάνει:

•    Πρώτες ύλες και συστατικά για την παραγωγή προϊόντων ζαχαροπλαστικής.
•    Μηχανήματα συσκευασίας και πρωτοποριακές συσκευασίες προϊόντων ζαχαροπλαστικής.
•    Μηχανήματα και τεχνολογίες για την κατάλληλη ψύξη και τον κλιματισμό των προϊόντων ζαχαροπλαστικής.
•    Μηχανήματα και τεχνολογίες ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας στα στάδια παραγωγής των προϊόντων ζαχαροπλαστικής.
•    Βοηθητικές συσκευές και πρόσθετος εξοπλισμός για όλα τα στάδια παραγωγής.


Το προφίλ των επισκεπτών περιλαμβάνει διευθύνοντες συμβούλους, διευθυντές παραγωγής, πωλήσεων, προσωπικού, μάρκετινγκ και σχεδίασης συσκευασιών από διεθνείς βιομηχανίες παραγωγής. Η φετινή CONBAK EXPO BALKAN 2013 παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ύστερα και από την υπογραφή διεθνούς συμφωνητικού μεταξύ της Σερβίας, της Ρωσίας και των χωρών της ΚΑΚ(Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Χωρών) για επιβολή τελωνειακών δασμών μόλις 1% για την εισαγωγή υλικών και μηχανημάτων συσκευασίας.


Η CONBAK EXPO BALKAN 2013 υπόσχεται να εντυπωσιάσει όλους τους επισκέπτες της με τα μοναδικά προϊόντα ζαχαροπλαστικής που θα παρουσιάσει.