4ο Διεθνές Φεστιβάλ Yoga – Σερβία 2013

4ο Διεθνές Φεστιβάλ Yoga – Σερβία 2013

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι το διεθνές φεστιβάλ Yoga – Σερβία 2013. Την οργάνωση του φεστιβάλ έχει αναλάβει η Σερβική Ομοσπονδία Yoga σε συνεργασία με την Διεθνή Ακαδημία Yoga (International Yoga Academy) υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Yoga (International Yoga Federation), της Ομοσπονδίας Yoga της Ευρωπαϊκής Ένωσης (European Union of Yoga Associations) και της Ομοσπονδίας Yoga ΗΠΑ (American Yoga Federation).
Το 4ο Διεθνές φεστιβάλ Yoga θα διεξαχθεί το διήμερο 31/08-01/09 σε έναν από τους πιο γραφικούς υπαίθριους χώρους της πόλης, στο νησάκι Ada Ciganlija το οποίο βρίσκεται επί του ποταμού Σάββα και η είσοδος για τους επισκέπτες θα είναι δωρεάν. Το παρόν θα δώσουν αρκετοί εκπαιδευτές παγκοσμίου φήμης, ο καθένας από τους οποίους εκπροσωπεί διαφορετικές αντιλήψεις, ιδεολογίες και πρακτικές άσκησης Yoga.  Με αυτό τον τρόπο οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη και σφαιρική άποψη σχετικά με τη Yoga και να καταλήξουν στον τύπο Yoga που θα τους ταίριαζε καλύτερα. Επιπροσθέτως,  το νησάκι Ada Ciganlija αποτελεί και από μόνο του ένα λόγο προς επίσκεψη αφού έχει διαμορφωθεί κατάλληλα και λειτουργεί ως καλοκαιρινό θέρετρο τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς περιλαμβάνει οργανωμένες παραλίες, εστιατόρια, καταπράσινα πάρκα, χώρους άθλησης κ.α.
Το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Yoga αποτελεί μια ιδανική αφορμή για να επισκεφθείτε και να γνωρίσετε καλύτερα την πόλη του Βελιγραδίου.