Exit Festival 2013 - Το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού!

Exit Festival 2013 - Το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού!

Το Exit Festival είναι το απόλυτο μουσικό φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα στην πόλη Novi Sad, στη βόρεια Σερβία. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται κάθε χρόνο κατά τον Ιούλιο σε ειδικά διαμορφωμένα stages σε ένα από τα πιο σημαντικά μνημεία της πόλης- το μεσαιωνικό κάστρο του 18ου αιώνα Petrovaradin.

Η ιστορία του φεστιβάλ ξεκινάει από το 2000, όπου οργανώθηκε για πρώτη φορά από 3 φοιτητές του πανεπιστημίου του Novi Sad με σκοπό την ψυχαγωγία της σερβικής νεολαίας θίγοντας παράλληλα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα που απασχολούσαν τότε τη χώρα. Έχοντας τρομερή ανταπόκριση και αναγνώριση, όχι μόνο εγχώρια αλλά και παγκοσμίως, το φεστιβάλ από το 2003 έχει διάρκεια 5 ημέρες και το παρών δίνουν καλλιτέχνες παγκόσμιου βεληνεκούς ενώ ταυτόχρονα προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως το Exit Festival το 2007 βραβεύτηκε ως το καλύτερο ευρωπαϊκό μουσικό γεγονός, ενώ το 2011 συγκέντρωσε γύρω στις 210.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Φέτος, το Exit Festival ανοίγει τις πύλες του από την Τετάρτη 10/7 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 14/07. Στα 10 ειδικά διαμορφωμένα stages (Main Stage, Dance Arena, Fusion Stage, RIFFS & BEATS, Positive Vibrations Reggae Stage, HNS Stage, Gaia eXp Trance Stage, Latino Stage, Radio AS FM Stage, Urban Bug Stage) θα εμφανιστούν καλλιτέχνες που θα εκπροσωπήσουν σχεδόν όλα τα γνωστά είδη μουσικής. Όπως αναφέραμε, στο Exit Festival δίνουν το παρών καλλιτέχνες με παγκοσμία απήχηση και δεν θα μπορούσαν να λείπουν και φέτος. Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποια ονόματα όπως: Snoop Dogg (aka Snoop Lion), The Prodigy, David Guetta, Eric Prydz, Nick Cave and The Bad Seeds, Atoms for Peace, Moonspell, Smoke 'n' Soul κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα. Μην χάσετε αυτή την απόλυτη μουσική εμπειρία του φετινού καλοκαιριού!