Ταξιδιωτικό πρακτορείο στην Ελλάδα Μουζενίδης Τραβελ

Ειδικό Σήμα Λειτουργίας ΕΟΤ της Εταιρείας - ΜΗ.Τ.Ε. 09.33.Ε.60.00.00.765.00/25.09.2014

Όμιλος  Mouzenidis Group


«Η μεγάλη ελληνική δύναμη στο Tour Operating και στις Τουριστικές Υπηρεσίες»

Ο όμιλος Mouzenidis Group, αποτελεί ένα σχήμα ελληνικών εταιρειών, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού αγκαλιάζοντας ένα ευρύ φάσμα τουριστικών υπηρεσιών και κάλυψης τουριστικών αναγκών.

H εταιρεία Mouzenidis Travel είναι ακόλουθος του έργου της ατομικής επιχείρησης Mouzenidis Tours, η οποία ιδρύθηκε το 1995 από τον Μπόρις Μουζενίδη. Υπό την ίδια διοίκηση και ολοένα αναπτυσσόμενη, παραμένει κυρίαρχος στον τομέα δραστηριοποίησής της. Επί μία σχεδόν εικοσαετία αποτελεί ηγετική δύναμη στην τουριστική αγορά της Ανατολικής Ευρώπης με προορισμό την όμορφη Ελλάδα.

Έδρα της Εταιρείας από τα πρώτα της βήματα μέχρι και σήμερα, είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης, ενώ πλέον λειτουργούν πολυάριθμα υποκαταστήματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, όπως η Αθήνα, η Πιερία, η Χαλκιδική, η Πελοπόννησος, η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Ρόδος, η Θάσος και η Ζάκυνθος. Έχοντας αποδείξει την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητά του στα συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία του εξωτερικού, ο Όμιλος κατάφερε ταυτόχρονα να αναπτύξει και συνεχίζει να αναπτύσσει ένα δίκτυο αποκλειστικών συνεργατών-διανομέων των προϊόντων του, οι οποίοι χρησιμοποιώντας το brand name και το σήμα της εταιρίας, διανέμουν τα τουριστικά προϊόντα  σε διάφορες πόλεις της Ρωσίας, Ουκρανίας, Λευκορωσίας, Μολδαβίας, Καζαχστάν, Σερβίας, Ρουμανίας, Λετονίας, Βουλγαρίας, Βαλτικής, Πολωνίας, Γεωργίας και της Τουρκίας, ξεπερνώντας σήμερα τον αριθμό των 80 γραφείων συνεργατών στις δραστηριοποιούμενες χώρες.

 

Ο επαγγελματισμός του προσωπικού, το ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, η καλή φήμη των επιχειρήσεων και η αξιοπιστία τους, οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συνάμα με τη συνεχή αύξηση αυτών, καθώς και οι απεριόριστες προοπτικές, είναι ένας ισχυρός συνδυασμός που επιτρέπουν στον Όμιλο Mouzenidis Group να παραμένει μια αποτελεσματική και ανταγωνιστική επιχειρηματική ένωση, υπό τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς.

 

Οι βασικότεροι τομείς δραστηριοποίησης του Ομίλου είναι: οι Αεροπορικές Μεταφορές από και προς την Ελλάδα, οι Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις, ο Θρησκευτικός Τουρισμός, ο Εκπαιδευτικός Τουρισμός, ο Θεραπευτικός, Ιατρικός και Ιαματικός Τουρισμός, η Αγοραπωλησία και Κατασκευή Ακινήτων, η Παροχή Υπηρεσιών Φύλαξης, η Παραγωγή και Πώληση Κρασιού και Ελαιόλαδου και πολλά άλλα.

 

Τον όμιλο ειδικότερα αποτελούν οι εξής εταιρίες:

 

MouzenidisTravel,

στην οποία απαριθμούνται οι επιμέρους κλάδοι επιχείρησης: 

BoMo Club, διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων.

Solun, ελληνορθόδοξο κέντρο ιερού προσκυνήματος.

Active MICE, οργάνωση εταιρικών πακέτων διακοπών.

Mouzenidis Intour, τουρισμός εντός Ρωσίας, όπως από Ελλάδα προς Ρωσία.

Ellin Camp, παιδικές κατασκηνώσεις.

Enigma Shopping Center - εμπορικό κέντρο.

Big Fish,  Εστιατόριο - Καφέ  στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

 

Ellinair

 Aεροπορική εταιρία, η οποία απαριθμεί στο στόλο της πέντε αεροσκάφη (www.ellinair.com), εκτελεί δε κυρίως πτήσεις από και προς το εξωτερικό, αλλά και το εσωτερικό

 

 

Grekodom Development 

Μεσιτική, κατασκευαστική εταιρία ακινήτων (www.grekodom.com). Διαθέτει το απαιτούμενο know how αγοραπωλησίας ακινήτων κυρίως με πελάτες του εξωτερικού (εντός και εκτός ΕΕ), ενώ αναλαμβάνει την πλήρη εξυπηρέτηση του εντολέα.

 

 

CargoService &Representations

 Εταιρία διαμεταφοράς εμπορευμάτων δια αέρος αλλά και οδικώς (www.csr-air.com).

 

 

Εταιρείες αποκλειστικής συνεργασίας με τον όμιλο

 

Perseas Security, Ιδιωτική Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (Εταιρία Security)

 

 

Ο αριθμός των εισερχόμενων τουριστών που εξυπηρετεί η εταιρία Mouzenidis Travel στην Ελλάδα από το 1998 ως σήμερα, έχει αυξηθεί πάνω από 60 φορές. Στο άμεσο μέλλον, η εταιρία σχεδιάζει να ξεπεράσει τον αριθμό του ενός εκατομμυρίου εισερχόμενων τουριστών ανά έτος. Η παροχή ιδιαίτερα ποιοτικών υπηρεσιών σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος του προσφερόμενου προϊόντος, αποτελεί τη σταθερή αξία της Εταιρείας και το μυστικό της επιτυχίας της. Η Mouzenidis Travel εξυπηρετεί τους πελάτες της από την εκκίνηση του ταξιδιού τους μέχρι και την ολοκλήρωση του, γεγονός το οποίο καθιστά δυνατό τον έλεγχο της ποιότητας των παρεχόμενων στους Τουρίστες υπηρεσιών, ταυτόχρονα δημιουργείται η απαιτούμενη ασφάλεια στον επισκέπτη της Χώρας μας και συνακόλουθα η ευχαρίστησή του για την επιλογή των πολύτιμων διακοπών του.

 

Ο στόλος των ιδιόκτητων Τουριστικών Λεωφορείων της Εταιρίας, αξιολογείται ως ένας από τους καλύτερους στην Ελλάδα. Η Mouzenidis Travel έχει στην ιδιοκτησία της Τουριστικά Λεωφορεία και άλλα οχήματα για την διοργάνωση οποιασδήποτε εκδρομής, από ομαδικές ξεναγήσεις μέχρι εξατομικευμένες ξεναγήσεις με VIP minibus και αυτοκίνητα κλάσεως premium, για τα οποία ο πελάτης φέρει τη δυνατότητα μίσθωσης με οδηγό, καθώς η Εταιρεία έχει σχετικώς εφοδιαστεί με την απαιτούμενη προς τούτο άδεια από τον ΕΟΤ. Ειδικότερα, ο στόλος της εταιρίας απαριθμεί στη δυναμικότητά του περισσότερα από 100 σύγχρονα λεωφορεία πρώτης τάξεως (κατασκευής 2008-2013, χωρητικότητας από 10 έως 83 θέσεων) μάρκας Mercedes και Setra. Τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση, άνετα καθίσματα και δωρεάν WiFi, καθώς επίσης διαθέτουν σύστημα πλοήγησης, το οποίο ανά πάσα στιγμή δύναται να ανιχνεύσει τη θέση του οχήματος, εξασφαλίζοντας κατά τον τρόπο αυτό την απαιτούμενη για την εκάστοτε μεταφορά ασφάλεια.

 

 Η δραστηριοποίησή μας στο τομέα των Αερομεταφορών

 

Από το 1998 η εταιρία είναι μέλος του οργανισμού IATA.

Την τουριστική περίοδο του καλοκαιριού του 2013 πραγματοποιήθηκαν πάνω από 100 απευθείας πτήσεις εβδομαδιαίως από 35 πόλεις της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (CIS) και χωρών της Ανατολικής Ευρώπης με προορισμό την Ελλάδα.

Ίδρυση της εταιρίας Ellinair

Τακτικές πτήσεις όλο το χρόνο σε συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρίες Astra Airlines, Aeroflot, Vim-Avia, Ural Airlines και άλλες.